Απο Κώλο9 Videos

Έριξα στο κρεβάτι την δασκάλα και την φίλη της

Ένα διαφορετικό μάθημα τον περίμενε εκείνη την ήμερα. Η δασκάλα του είχε μια καυλωμένη φίλη σπίτι της. Έτσι έβαλε τον μαθητή να τις γαμήσει και τις δυο μαζί.

Ξεφαντώνουν μέσα στις φοιτητικές εστίες

Οι δυο φοιτήτριες νοιώθουν μεγάλη μοναξιά γιαυτό και καλέσανε στο φοιτητικό τούς δωμάτιο δυο φίλους για παρέα και γαμήσι. ακολουθεί παρτούζα με όλες τις πιθανές στάσεις.

Ελληνίδες σε Δράση

Η τσόντα «Ελληνίδες σε Δράση» είναι μια παράγωγη του 2004. Οι Σοφία, Μαρία και Έλενα είναι οι γυναίκες που πρωταγωνιστούν στην τσόντα η οποία μπορούμε να πούμε πως έχει ένα αρκετά πρωτόγνωρο και διαφοροποιημένο στιλ σε σχέση με παρόμοιες ταινίες που κυκλοφορούσαν τότε , αλλά και μεταγενέστερες. Αρκετά έξυπνη σκηνοθεσία που παραπέμπει σε μια ζεστασιά […]

Δημοσιογράφος προσπαθεί να πάρει συνέντευξη

Μάταια η νεαρή ξανθιά δημοσιογράφος θέλει να πάρει συνέντευξη από δυο τσοπάνηδες. Η ίδια δεν ήθελε καν να πάει στη στάνη , άμα ήξερε ότι την περίμεναν δυο χοντρά πέη θα έτρεχε. Οι βλάχοι βγάλανε έξω τα εργαλεία τους και εκείνη ανταποκρίθηκε άμεσα.

Μικρή αθλήτρια στο κρεβάτι

Αν το sex είναι αθλητισμός τότε η συγκεκριμένη νεαρή μουνάρα θα έπαιρνε πρωτάθλημα. Την βάζουν κάτω και της βγάζουν την πίστη κυριολεκτικά. Ανοίγει τέλεια και μουνάκι και κώλο για να χωρέσει τις πούτσες.

Στήθηκα στα τέσσερα για να με γαμήσουν μέσα στη φυλακή

Περνάει σωματικό έλεγχο από καυλωμένη μπατσίνα και την αποπλανεί χουφτώνοντας τα βυζιά και το μουνί της. Η κρατούμενη μετά αναζητάει χοντρό καυλί και το βρίσκει ανάμεσα στα πόδια αστυνομικού ο οποίος δεν διστάζει να το καρφώσει μέσα της.

Παρτούζα με άγριο ξεκώλιασμα μέσα στο γυμναστήριο

Μελαχρινή πορνοστάρ και καριόλα δεν τρώει ούτε ένα ούτε δυο αλλά δέκα διαφορετικά καυλιά. Η τύπισσα ξεκωλώνεται κυριολεκτικά , το να ικανοποιήσεις δέκα πούτσες στην σειρά είναι σίγουρα ένα δύσκολο επίτευγμα στο οποίο ανταπεξέρχεται και με το παραπάνω.

Η νησιώτισσα που ικανοποιεί τους τουρίστες

Δυο καυλομενοι τούμπανοι τουρίστες πάνε να μπούνε στο δωμάτιο τους. Εκεί συναντάν καυλωμένη Ελληνίδα που προσφέρει μουνί και κώλο για να τους μάθει τι πάει να πει ντόπιο καυτό σεξάκι.

Το πρωί γίνονται τα καλύτερα πρωκτικά

Την ξύπνησα εκείνο το πρωινό ενώ είχα τρελές καύλες , έτσι άνοιξα διάπλατα το στητό και καυτό της κωλαράκι και έχωσα μέσα της το μεγάλο μου πέος. Εκείνη τρελάθηκε από καύλα και άρχισε να με καβαλάει ενώ τον έτρωγε από την πίσω πόρτα.