Λεσβιακό10 Videos

Ξεφαντώνουν μέσα στις φοιτητικές εστίες

Οι δυο φοιτήτριες νοιώθουν μεγάλη μοναξιά γιαυτό και καλέσανε στο φοιτητικό τούς δωμάτιο δυο φίλους για παρέα και γαμήσι. ακολουθεί παρτούζα με όλες τις πιθανές στάσεις.

Ελληνίδες σε Δράση

Η τσόντα «Ελληνίδες σε Δράση» είναι μια παράγωγη του 2004. Οι Σοφία, Μαρία και Έλενα είναι οι γυναίκες που πρωταγωνιστούν στην τσόντα η οποία μπορούμε να πούμε πως έχει ένα αρκετά πρωτόγνωρο και διαφοροποιημένο στιλ σε σχέση με παρόμοιες ταινίες που κυκλοφορούσαν τότε , αλλά και μεταγενέστερες. Αρκετά έξυπνη σκηνοθεσία που παραπέμπει σε μια ζεστασιά […]

Στήθηκα στα τέσσερα για να με γαμήσουν μέσα στη φυλακή

Περνάει σωματικό έλεγχο από καυλωμένη μπατσίνα και την αποπλανεί χουφτώνοντας τα βυζιά και το μουνί της. Η κρατούμενη μετά αναζητάει χοντρό καυλί και το βρίσκει ανάμεσα στα πόδια αστυνομικού ο οποίος δεν διστάζει να το καρφώσει μέσα της.

Αποπλάνησε δυο τουρίστες στην παραλία

Δυο μουνάρες μουνάρες έκαναν ηλιοθεραπεία σε γνωστή παραλία Ελληνικού νησιού. Ο γαμιάς τις προσέγγισε και μιας και δεν είχε πολύ κόσμο εκεί κοντά ξεκίνησε την διαδικασία.

Καυτό λεσβιακό sex από δυο μουνάρες

Τους συνεπήρε το μαγευτικό τοπίο. Και οι δυο έχουν τέλια σώματα. Μια λεσβιακή τσόντα που σίγουρα θα σε κάνει να θες να χύσεις.

Έμαθα τις ανιψιές μου πως να γαμιούνται σωστά

Οι μικρές μου ανιψιές δεν είχανε ιδέα πριν την συνάντηση μας τι πάει να πει sex. Έτσι εγώ ανέλαβα την ενημέρωσή τους. Νομίζω η θεωρία είναι πάντα βαρετή και προχώρησα στην πράξη. Όταν το αγόρι μου πέταξε έξω το πέος του σίγουρα το μάθημα έγινε πιο ενδιαφέρον.

Λεσβιακό στα κρατητήρια αφήνει ξάγρυπνο τον φύλακα

Άντε να κλήσεις μάτι με αυτές τις τρελές μέσα στη φυλακή. Ξεκινάν να τρίβουν τα βυζάκια τους και να κάνουν πλακομούνια. Μια επαγγελματική λεσβιακή τσόντα με οργιά που αρχίζει και γίνετε παρτούζα.

Πήγε για πρόβα νυφικού και βγήκε γαμημένη

Ήθελε να δείξει στην κολλητή της το νυφικό αλλά εκείνη είχε άλλα σχεδία. Μια λεσβιακή τσόντα δίχως προηγούμενο λαμβάνει χώρα μια μέρα πριν τον γάμο της. Τα παιχνίδια της φίλης της είναι ικανά να της χαρίσουν τρομερή ηδονή.

Κάνει τρελά γαμήσια στη Μύκονο η σεμνή μου κόρη

Είναι ταπωμένη και σεμνή κοπέλα, ώμος εκείνο το καλοκαίρι βγήκε από μέσα της η μεγάλη καριόλα που έκρυβε. Μαζί με μια φίλη της δεν αφήσαν τουρίστα για τουρίστα αγάμητο.

Δασκάλα αποπλανεί δυο μαθήτριες της

Ένα ιδιαίτερο μάθημα που εξελίχτηκε σε ερωτικό λεσβιακό γαμήσι. Καμία από τις τρεις δεν είχε όρεξη για να ασχοληθεί με διαβάσματα εκείνη την ημέρα. Λίγο η ζεστή λίγο η βαρεμάρα και η πολύ καύλα οδήγησαν την δασκάλα να γαμήσει τα κορίτσια που δίδασκε.