Όργια – Παρτούζες18 Videos

Η γυναικάρα Ηλέκτρα σε τσόντα με πολλά πέη

Η milf πορνοστάρ Ηλέκτρα δείχνει πως πρέπει να γίνεται μια σωστή παρτούζα. Αποπλανεί πετυχημένα δυο άβγαλτους στον χώρο της ελληνικής πορνογραφίας νεαρούς και τους διδάσκει τι πάει να πει σωστό γαμήσει μπροστά στην κάμερα. Απολαμβάνει τα καυλιά τους μέσα της.

Γάμησα την γυναικά μου μαζί με τον γείτονα

Τρελό γαμήσι σε Ελληνικό νησί με την Κατερίνα. Άρχισαν να γαμιούνται διπλά στην πισίνα και ξαφνικά έσκασε μύτη ο γείτονας. Έτσι έκαναν μια παρτούζα όλο τρελά και την έχυσαν και οι δυο μαζί.

Ξεφαντώνουν μέσα στις φοιτητικές εστίες

Οι δυο φοιτήτριες νοιώθουν μεγάλη μοναξιά γιαυτό και καλέσανε στο φοιτητικό τούς δωμάτιο δυο φίλους για παρέα και γαμήσι. ακολουθεί παρτούζα με όλες τις πιθανές στάσεις.

Δημοσιογράφος προσπαθεί να πάρει συνέντευξη

Μάταια η νεαρή ξανθιά δημοσιογράφος θέλει να πάρει συνέντευξη από δυο τσοπάνηδες. Η ίδια δεν ήθελε καν να πάει στη στάνη , άμα ήξερε ότι την περίμεναν δυο χοντρά πέη θα έτρεχε. Οι βλάχοι βγάλανε έξω τα εργαλεία τους και εκείνη ανταποκρίθηκε άμεσα.

Η ομάδα νεαρόν που γαμάει ανυπεράσπιστες γυναίκες

Η Βούλα Βαβάτση  πέφτει στην παγίδα νεαρόν. Ο Ζαφείρης έχει βρει έξυπνο κόλπο να αποπλανεί νεαρές κοπέλες κάνοντας την καφετζού. Τους λέει αυτά που θέλουν να ακούσουν για να κάνουν παρτούζα. Έτσι τις γαμάει με την παρέα του.

Μικρή αθλήτρια στο κρεβάτι

Αν το sex είναι αθλητισμός τότε η συγκεκριμένη νεαρή μουνάρα θα έπαιρνε πρωτάθλημα. Την βάζουν κάτω και της βγάζουν την πίστη κυριολεκτικά. Ανοίγει τέλεια και μουνάκι και κώλο για να χωρέσει τις πούτσες.

Το σκάνδαλο με την παρτούζα της δασκάλας

Συγκλόνισε ολη την Ελλάδα η δασκάλα που μέθυσε και άρχισε να παρτουζόνεται αβέρτα. Σίγουρα βρήκε τον δάσκαλο της από τους επίδοξους ψωλαράδες που βρεθήκαν κοντά της μόνο και μόνο για να πάρουν όλες τις τρύπες της. Όταν έχει μεθύσει σίγουρα δεν έχει συνείδηση του τι κάνεις , έτσι το να γυρνάς τέτοιες τσόντες ως δασκάλα […]

Παρτούζα με άγριο ξεκώλιασμα μέσα στο γυμναστήριο

Μελαχρινή πορνοστάρ και καριόλα δεν τρώει ούτε ένα ούτε δυο αλλά δέκα διαφορετικά καυλιά. Η τύπισσα ξεκωλώνεται κυριολεκτικά , το να ικανοποιήσεις δέκα πούτσες στην σειρά είναι σίγουρα ένα δύσκολο επίτευγμα στο οποίο ανταπεξέρχεται και με το παραπάνω.

Φαντάροι κάλεσαν delivery και τους έσκασε καυλωμένη Ροδίτισσα

Τρεις νέοι και καυλομενοι φαντάροι εν ώρα υπιριεσειας έκαναν παραγγελία μερικά σάντουιτς. Όσο η ώρα πέρναγε είχανε πιάσει κουβέντα για γαμήσια. Όταν ήρθε η μουνάρα για να τους φέρει το φαγητό άμεσος της χώθηκαν για να γαμήσουν.  Μια τρελή παρτούζα ήταν το αποτέλεσμα με την ντελιβερου να απολαμβάνει τρία χοντρά καυλιά στο χακί.

Εκεί που έκανε την σκοπιά του έλαχε μουνί

Καυτό γαμήσι στο χακί. Ο φαντάρος έκανε την σκοπιά του όπως κάθε μέρα. Μέσα στη ρουτίνα του στρατού μια ξανθιά γυναικά απομονώνει έναν στρατιώτη εν ώρα υπηρεσίας και του βγάζει τα μάτια. Η πορνό ταινία σίγουρα έχει υπάρξει και στην πραγματικότητα , μια ξεκούραστη πίπα σε έναν σκοπό είναι ότι πρέπει.