Τσιμπούκια19 Videos

Ξεφαντώνουν μέσα στις φοιτητικές εστίες

Οι δυο φοιτήτριες νοιώθουν μεγάλη μοναξιά γιαυτό και καλέσανε στο φοιτητικό τούς δωμάτιο δυο φίλους για παρέα και γαμήσι. ακολουθεί παρτούζα με όλες τις πιθανές στάσεις.

Ελληνίδες σε Δράση

Η τσόντα «Ελληνίδες σε Δράση» είναι μια παράγωγη του 2004. Οι Σοφία, Μαρία και Έλενα είναι οι γυναίκες που πρωταγωνιστούν στην τσόντα η οποία μπορούμε να πούμε πως έχει ένα αρκετά πρωτόγνωρο και διαφοροποιημένο στιλ σε σχέση με παρόμοιες ταινίες που κυκλοφορούσαν τότε , αλλά και μεταγενέστερες. Αρκετά έξυπνη σκηνοθεσία που παραπέμπει σε μια ζεστασιά […]

Η ομάδα νεαρόν που γαμάει ανυπεράσπιστες γυναίκες

Η Βούλα Βαβάτση  πέφτει στην παγίδα νεαρόν. Ο Ζαφείρης έχει βρει έξυπνο κόλπο να αποπλανεί νεαρές κοπέλες κάνοντας την καφετζού. Τους λέει αυτά που θέλουν να ακούσουν για να κάνουν παρτούζα. Έτσι τις γαμάει με την παρέα του.

Στήθηκα στα τέσσερα για να με γαμήσουν μέσα στη φυλακή

Περνάει σωματικό έλεγχο από καυλωμένη μπατσίνα και την αποπλανεί χουφτώνοντας τα βυζιά και το μουνί της. Η κρατούμενη μετά αναζητάει χοντρό καυλί και το βρίσκει ανάμεσα στα πόδια αστυνομικού ο οποίος δεν διστάζει να το καρφώσει μέσα της.

Κάνει τρέλες παρτούζες και ο άντρας της βλέπει από κάμερα

Πρόστυχη κοκκινομάλλα παίρνει ταυτόχρονα δυο καυλωμένους άντρες για να τους κάνει να χύσουν δυνατά. Τα sexy εσώρουχα της τους προκαλούν ακόμα περισσότερο και μετά από μια σύντομη πίπα είναι έτοιμοι να την γαμήσουν.

Φαντάροι κάλεσαν delivery και τους έσκασε καυλωμένη Ροδίτισσα

Τρεις νέοι και καυλομενοι φαντάροι εν ώρα υπιριεσειας έκαναν παραγγελία μερικά σάντουιτς. Όσο η ώρα πέρναγε είχανε πιάσει κουβέντα για γαμήσια. Όταν ήρθε η μουνάρα για να τους φέρει το φαγητό άμεσος της χώθηκαν για να γαμήσουν.  Μια τρελή παρτούζα ήταν το αποτέλεσμα με την ντελιβερου να απολαμβάνει τρία χοντρά καυλιά στο χακί.

Η Βούλα έφαγε πέος στη μέση του πουθενά

Γύρναγε με το αγόρι της στις ερημιές κάτω από τον ζεστό ήλιο. Έτσι αποφάσισαν να ρίξουν ένα καυτό γαμήσι πριν πάνε στη θάλασσα. Πίπες γυφωμούνια και καυτό χώσιμο ήταν μόνο λίγα από αυτά που έγιναν στην παραπάνω τσόντα.

19ο Ελληνικό Ερασιτεχνικό «Έτσι γάμησα με την γυναίκα μου την καμαριέρα σε ξενοδοχείο στο Παγκράτι»

Την πήρε καλά και σκληρά εν ώρα εργασίας. Μπήκε στο δωμάτιο ως πελάτης και απέτισε πίπα από την γυναικά του. Εκείνη έκανε ότι καλύτερο μπορούσε.

17ο Ελληνικό Ερασιτεχνικό

Καυτά και τρελά τσιμπούκια μέσα σε κομμωτήριο. Η sexy μελαχρινή κομμώτρια δείχνει πόσο καλά μπορεί να το κατεβάζει στο λαρύγγι της.

Αγωνιστήκαμε παρέα για να πάρουμε το χρυσό

Ξανθιές μουνάρες αθλήτριες πρέπει να κάτσουν σε προπονητή και γιατρό για να πάρουν την ντόπα της. Εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι θέλουν να γίνουν πιο ανταγωνιστικές και τις παίρνουν παρτούζα για το χρυσό.