Το Κάμα Σούτρα της Πετρούλας Κωστίδου

In this video

Το αποκαλυπτικό βίντεο της Πετρούλας Κωστίδου με όνομα «Κάμα Σούτρα». Μια όχι ακριβώς πόρνο ταινία από την Sirina , αλλά ένας οπτικοακουστικός οδηγός Kama Sutra με εφέ το νάζι και την τσαχπινιά της Πετρούλας , το απολαμβάνετε δωρεάν στο tsontes.org. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω «ταινία» βγήκε λίγο καιρό μετά από το μεγάλο «μπαμ» με το «απαγορευμένο της Τζούλιας Αλεξανδράτου , η πρωτοτυπία στο συγκεκριμένο DVD όπως φαίνεται και από την περίεργη εικόνα , είναι πως βγήκε σε 3D , πράγμα εντελώς πρωτότυπο για τα τότε Ελληνικά δεδομένα. Καλή απόλαυση.

Λίγα λόγια για την Πετρούλα Κωστίδου:

Η Πετρούλα Κωστίδου, γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 1989 στη Θεσσαλονίκη (όπως δηλωνει η ίδια στην επίσημη σελίδα της στο facebook) , έχει σπουδάσει Πληροφορική, μιλάει άπταιστα αγγλικά, ενώ στα ταλέντα της περιλαμβάνονται ο χορός η ηλεκτρονική μουσική , το να λέει ναζιάρικα έκφυλες προτάσεις και να κάνει ένα μεγάλο κομμάτι του αντρικού πληθυσμού της χώρας μας και όχι μόνο , να καυλώνει.
Πρώτη φορά «εκτέθηκε» στον Ελληνικό τηλεοπτικό αέρα όταν έλαβε μέρος στο διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη των Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιανγκ του ΑΝΤ1 το 2007. Από εκεί η Πετρούλα δεν έχασε στιγμή και εμφανιζόταν όσο πιο συχνά μπορούσε στον φακό. «Άρπαξα την ευκαιρία για να βγάλω παραπάνω λεφτά» Ήταν οι πρόσφατες δηλώσεις της» σχετικά με την «καριέρα» που έχει απαρνηθεί πλέον. Το αποκορύφωμα στην σταδιοδρομία της εκτός από την ταινία «Κάμα Σούτρα» ήταν το σέξι δελτίο καιρού στο STAR , επίσης έμεινε στην «ιστορία» από τους Ράδιο Αρβύλα με την ατάκα «οοοοοο Σουλτάν»

 

(Visited 11799 times, 3 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *